pondělí 13. října 2014

Domácí paštika s rumem




Potřebujeme

500 g balení kuřecích jatýrek
125 g másla
3 lžíce smetany
2 stroužky česneku, cibule
sůl, pepř, špetka bazalky
3 lžíce rumu

Osmahneme cibulku, přidáme česnek, játra a trochu bazalky, osolíme, opepříme a restujeme asi 10 minut, aby byla játra hezky pružná a růžová uvnitř. Když jsou hotová, přidáme máslo, smetanu a rum a mixujeme dohladka, můžeme propasírovat přes cedník, ale i bez toho jsem ji měla hebkou jako samet. Dochutíme, nalijeme do skleniček, vychladíme a podáváme. Paštiku můžeme zalít rozpuštěným máslem, aby déle vydržela, i když u nás byla hned pryč.

~~~~~~~~~♥~~~~~~~~~
Dobré chutnání




Žádné komentáře:

Okomentovat