neděle 29. června 2014

Bylinkové máslo


Změkklé máslo rozmačkáme, přidáme sůl, česnek a bylinky (pažitka, petrželka, libeček) a tvarujeme pomocí potravinové fólie.

My ho podávali s rozpečenou bagetkou, chorizem a kozím sýrem a ovocnou marmeládou.
No, byla to mňamka.


~~~~~~~~~♥~~~~~~~~~
Dobré chutnání

4 komentáře:

  1. Vypadá to super. Já dělám máslíčko zase s bazalkou. Když grilujeme, tak je to také mňamka.
    K tomu čerstvé pečivo... jedna báseň. Hned bych od tebe také ochutnala.
    Měj se krásně Anny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bazalka mi teprve roste, určitě pak také vyzkouším. Na masicku to musí být lahoda. Díky za tip.

      Vymazat
  2. Taky někdy dělám, a stačí jen česnekové:-))

    OdpovědětVymazat