Změkklé máslo rozmačkáme, přidáme sůl, česnek a bylinky (pažitka, petrželka, libeček) a tvarujeme pomocí potravinové fólie.
My ho podávali s rozpečenou bagetkou, chorizem a kozím sýrem a ovocnou marmeládou.
No, byla to mňamka.
~~~~~~~~~♥~~~~~~~~~
Dobré chutnání
Dobré chutnání
Vypadá to super. Já dělám máslíčko zase s bazalkou. Když grilujeme, tak je to také mňamka.
OdpovědětVymazatK tomu čerstvé pečivo... jedna báseň. Hned bych od tebe také ochutnala.
Měj se krásně Anny
Bazalka mi teprve roste, určitě pak také vyzkouším. Na masicku to musí být lahoda. Díky za tip.
VymazatTaky někdy dělám, a stačí jen česnekové:-))
OdpovědětVymazatTo věřím, česnek je třída :-)
Vymazat